Jessica Svanström om sitt personbästa på Barcelona Halvmaraton med hjälp av Aktivitus

DSC_0318Hej! I söndags sprang jag halvmaran i Barcelona efter 16 veckorsprogrammet. Jag var störtnervös innan och orolig för att jag skulle ta slut efter ett tag om jag sprang ett för snabbt tempo. Tyvärr blev jag ju sjuk då jag skulle göra det andra testet hos er, en månad innan loppet. Så, min måltid var under 2 timmar. Jag sprang på 1:56. Är fantastiskt nöjd och hade det underbart kul under nästan hela loppet. De sista kilometrarna fick jag slita lite men inget nämnvärt. Att springa förbi 2timmars-hararna (som startat lite innan mig) kändes ju extremt bra. Tack så väldigt mycket! Är jätteglad att ni och min käre man hjälpt mig att nå detta mål jag inte trodde att jag kunde ha. Min dröm för ett år sedan var att springa milen på 59 minuter och halvmaran på 2:06. Mitt pb på milen är numera 53 minuter. Ha det bra! /Jessica Svanström
X