Vasaloppsrapport från vår kund Per Edberg som kört skid-PT med coach Anders Eriksson i Stockholm.

11041841_998498510179742_9204037464019965269_oVill bara tacka igen för träningen och tipsen häromveckan. Både roligt och kändes grymt bra! Det jag framförallt fick med mig var konkreta tipsen: *diagonalåkningen (raka ben, mer upprätt överkropp, vikten på ett ben i taget vid frånskjut) *stakning med frånskjut (rytmen, längd och djup i stavtaget) *dubbelstakningen (längd och djup i stavtaget) Kändes riktigt bra och var så inspirerande att jag åkte upp till Harsa helgen efter och gnuggade vidare på tipsen både lördag och söndag. Igår var det Halvvasan och jag var taggad med tipsen i tankarna. Särskilt bra att fokusera på när tröttheten börjar komma, konkreta saker att använda vartefter terrängen varierar och det kändes som det underlättade mycket. Tiden blev 4 timmar 26 minuter, vilket var 15 min kortare än förra året. Lite svårt att jämföra exakt från år till år kanske men det känns helt klart som teknikträningen gjorde stor nytta genom hela loppet! Tack igen å hör gärna av mig igen till nästa säsong. Hälsar Per Edberg  
X