Bröderna Heikkinen har fått blodad tand…

20150317_134516Teddie och Tim Heikkinen besökte oss i veckan och här kommer en liten berättelse från Teddie… Vi är två bröder som alltid varit intresserade av utmaningar i olika träningsformer. Vi började för några år sedan att träna löpning och ge oss ann lopp som Göteborgsvarvet och Midnattsloppet. Intresset växte och målen blev större och större. 2013 bestämde vi oss för att testa ett triathlon. Det blev Tjörn Triathlon och efteråt var vi “hooked”. Några dagar senare spikade vi Ironman Kalmar 2015 i våra kalendrar. Vi kontaktade Aktivitus 2014 för att ta träningen till nästa nivå och ge oss på en Svensk klassiker… Utmaningarna har växt med åren och Ironman Kalmar 2015 är påtur. Efter mycket givande möte med Mattias på Aktivitus är vi mer än laddade. Stort tack för allt. Vi ses igen i sommar! Vänligen, Teddie  
X