Per Eklund om Personlig Coaching med Richard Larsén

20150701_095423Hej Richard! Ville bara skicka lite positiv feedback till dig. Jag är fullt medveten om att du endast har ca en timma i månaden till våra samtal + uppföljning, men det känns verkligen att du bryr dig om hur det går och DET känns otroligt bra och är en stor trygghet i fortsatt tränande. Det var också väldigt värdefullt med vår timma ute igår + tiden under testet. Förutom de konkreta tipsen så gav det också ytterligare mer personlig kontakt. Jag vet lite mer vem Richard är nu och du fick förhoppningsvis lite mer kött på benen om mig med. Det gör att det blir ännu lättare att kommunicera i framtiden med förståelse för varandra. Borde faktiskt vara obligatoriskt med en PT-timma om man kör coachning 🙂 Som vanligt efter ett besök hos Aktivitus går motivationen i topp, speciellt när testresultaten är positiva 🙂 Nu blir det som sagt en lite lugnare period men skall ändå hålla igång.   Med vänlig hälsning Per Eklund  
X