MEMBERSHIP HÄLSA

Aktivitus IFORM

Aktivitus Iform är en helhetslösning med kostupplägg, individuellt anpassad konditionsträning, styrketräning och regelbunden personlig coaching och uppföljning. Vi har tagit fram Iform för att du ska uppnå ökad träningsrespons och/eller omformning av din kroppssammansättning.

AKTIVITUS IFORM

En löpande abonnemangstjänst som hjälper dig uppnå en bättre hälsa. Fokus ligger på välmående framför prestation så glöm maxpuls, prestationskrav och mjölksyra. Aktivitus leder och motiverar dig framåt i rätt riktning med varsam hand och med stor lyhördhet. Rom byggdes inte på en dag och en god hälsa får man inte på några månader utan det är en resa man gör. Den resan inleder du med Aktivitus vid din sida.

BOKA IDAG

Konditionstest (submaximalt), Självskattning av psykosociala faktorer, blodtryck, blodfetter, blodsocker, Hb, kroppssammansättning, samt midjemått.

Individuellt anpassad coaching och/eller personlig träning varannan vecka (22 tillfällen per år)**, inom områdena motivation/personlig utveckling, kost/nutrition, konditionsträning och styrketräning utifrån dina behov. Inom ramen för Coaching/PT-tid kan även ytterligare tester användas för att följa upp din utveckling, exempelvis konditionstest, kroppssammansättning etc.  Allt sker inte på en gång, utan utifrån din individuella plan.  

Tillgång till att maila/chatta/prata med din coach under ’Open office’-tid på veckobasis eller enligt överenskommen tid med din coach.

MEMBERSHIP HÄLSA kostar 1990 kr/månad. MEMBERSHIP HÄLSA DUO kostar 2990 kr/månad för två personer med gemensam träning och coachning. I båda tjänsterna ingår reducerade priser på Aktivitus kurser, gruppträningar, föreläsningar och träningsresor.

Membership HÄLSA har från start tre månaders uppsägningstid. Efter tre månader gäller två månaders uppsägningstid. Vid uppsägning, maila din coach samt info@aktivitus.se (där ditt namn tydligt framgår) och att du avser att säga upp ditt Membership. Vid uppsägning utgår alltid kommande testtillfälle om de faller inom uppsägningstiden.

Du får en bättre hälsa med alla fördelar detta ger. Till exempel bättre ork, mindre smärta och därmed ett enklare och roligare liv!

Membership HÄLSA 1990:- /mån
Membership HÄLSA DUO 2990:- /mån

Tillbaka snabbare

Jag har fått en enorm hjälp och en kickstart för att hitta tillbaka till där jag var innan Covid. Tack!!

Jonas Nilsson / Göteborg

Känns bra att ha en personlig coach som ser oss.

Tack vare Membership Hälsa kan min man och jag veta att vi är på rätt väg. Vi har fått ett väldigt bra stöd och att se på våra hälsotester att vi är på rätt väg känns motiverande.

Eva och Göran Elofsson / Stockholm

Det går lätt!

Trodde innan jag började med Membership Hälsa att det krävdes blod, svett och tårar för att öka kondisen. Men jag hade fel. Enkla små steg i vardagen trevligt förmedlat från min coach underlättar verkligen. Toppen!

Sven-Åke Lundqvist / Malmö