maj, 2019

25may09:0015:00CROSSFITDAG PÅ AKTIVITUSMed Tove Larsson på Aktivitus i Göteborg

Mer

Detaljer

Lördag den 25e maj bjuder Aktivitus in till en crossfit-dag med bra erbjudanden på tester. Vill du inte göra test? Kom in och kolla, se hur det går till och heja på de som ska pressa sig till max. Blir du sugen på att göra test själv får du även 10% rabatt om du bokar in dig på plats. Syftet är att lyfta kunskapen kring konditionsträning och hur en liten mängd träning kan ge goda resultat.

Aktivitus är Sveriges ledande testklinik för privatpersoner och företag. Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Fokus på kondition och hur just du kan träna för att förbättra uthållighet och kapacitet.

Crossfit och Funktionell Fitness är idag en otroligt vanlig tränings -och tävlingsform. Men sporten är komplex, du ska kunna lyfta otroligt tungt, vara smidig, utöva gymnastik samt ha en bra kondition. Att ha god uthållighet och ett högt syreupptag hjälper dig inte bara i träningen, utan även emellan pass eller event på en tävling. Återhämtning är en viktig faktor i träningen, och en snabbare återhämtning är alltid att sträva efter vilket gör att vi försöker ta till allt. Men med ett högre syreupptag och muskler som är välutvecklade rent konditionsmässigt rensar vi bort slaggprodukter mer effektivt. Dina stumma ben kommer alltså kunna vara på banan snabbare…

Men hur tränar vi upp de olika systemen? Det går faktiskt att göra, smart och tidseffektivt om man vet sin konditionsprofil, sina styrkor och svagheter. Att genomföra konditionstester blir allt vanligare inom alla idrotter och nu får ni chansen att se att det även är något för er!

Är du sugen på att göra test?

4 platser erbjuds denna dag till ett mycket rabatterat pris, du behöver ett aktivt medlemskap på en crossfitanläggning och det som ingår är:

Tröskeltest/laktattest (ord. pris 1599kr), VO2max-test (ord. pris 1090kr) (värde 2090kr)

Pris för er: 1045 kr

Testet görs på cykel eller löpband och du får en individuell rapport, dina zoner och träningstips kopplat till dina tester. Först till kvarn, mejl skickas till kontaktperson och anmälan är bindande.

Tid 9.00 – 15.00

Du som ska göra test får en egen starttid men är välkommen att vara här hela dagen!

Testerna går att genomföra oavsett vilken nivå du är på. Våra besökare är allt ifrån tävlingstriathleter till människor som vill träna för hälsa eller gå ner i vikt.

Det intressanta är att du får dina individuella värden och en startpunkt, för att veta hur just hur du kan optimera eller styra din träning!

Vill du veta mer om oss eller hur testerna går till kan du antingen gå in på www.Aktivitus.se  eller kontakta Tove Larsson!

Anmälan via mail till Tove.larsson@aktivitus.se 

Tid

(Lördag) 09:00 - 15:00

Plats

Aktivitus Göteborg

Organisatör

Aktivitusinfo@aktivitus.se Krutvagen 4C 41527 Göteborg Seden

Lämna ett svar

X