april, 2019

23apr17:0021:00Kurs i effektiv löpteknikGrundkurs - Göteborg

Mer

Detaljer

Vill du lära dig springa energisnålt och skonsamt? Vill du kunna öka farten utan att behöva träna fler mil? Pose Method® of Running är ett koncept och en pedagogik kring att lära ut god löpteknik. Den grundar sig i några viktiga hörnstenar där man bland annat utnyttjar gravitation, fall och lyft istället för att fokusera för mycket på fotisättning.

Syftet med bra löpteknik är förbättrad löpekonomi (högre fart till mindre energi) samt minskad skaderisk. Nu kan Du lyfta din löpning en nivå genom att delta i en grundkurs i effektiv löpteknik. Kursen gör nytta både för dig som inte har några förkunskaper om löpteknik och dig som har bra koll men söker utveckling.

Kursen omfattar de teoretiska grunderna till en bättre löpteknik. Vidare kommer du lära dig övningar som tar dig till ett bättre löpsteg. Vi blandar teori och praktik under överseende av Aktivitus egna löpcoacher. Videoanalyser av din löpteknik kommer göras innan och efter avslutad kurs. Dessa korta filmer på dig själv får du med dig hem. Genomförs i grupp om max tolv deltagare fördelat på två coacher.

Pris: 990:- Obs, du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Boka här!

Tid

(Tisdag) 17:00 - 21:00

Plats

Aktivitus Testklinik Göteborg

Organisatör

Aktivitusinfo@aktivitus.se Krutvagen 4C 41527 Göteborg Seden

X