mars, 2020

This is a repeating event

25mar19:0020:00Swedish Zwift Racing Cup by SZRTävlingsserie på Zwift öppen för ALLA!

Mer

Detaljer

Swedish Zwift Racing Cup by SZR! Så heter den helt nya tävlingsserien för elit- såväl som motionscyklister som går mellan 25:e mars och 27:e maj 2020 på den virtuella träningsplattformen Zwift. 10 deltävlingar körs på de vackraste och mest utmanande banorna i Zwift-världen varav de åtta bästa räknas i en totalställning.

Racen kommer livestreamas och kommenteras av Martin Björgvik och Karl Tiselius. Båda två väldigt rutinerade zwiftare. Martin är grundare av SZR och är Karl head coach och ”Directeur sportif” i svenska Team SZ som är ett av de absolut bästa tävlings-teamen world wide!

Swedish Zwift Racing Cup by SZR presenteras av Aktivitus Testklinik & Coaching som i samarbete med Gran Canaria Tursim sponsrar cupen med presentkort på valfria tjänster hos Aktivitus samt en komplett cykelträningsresa till Gran Canaria vintern 2021 värd 15 990:-

Wahoo och Maurten är cupens övriga partners och bidrar med träningsutrustning och energiprodukter till ett sammanlagt värde av 50 000:-

Priserna kommer bara tillfalla svenska Zwiftare med bostadsadress i Sverige. För att ha chans att vinna priser från våra partners räcker det att delta i loppen och ju fler lopp du kör desto större chans har du att lägga vantarna på priserna som lottas ut efter sista loppet 27/5 2020.

Separat dam- och herrklass. Herrklass startar 19:00 och damklass 19:05.

Läs mer…

Tid

(Onsdag) 19:00 - 20:00

Organisatör

Zwift SZR

X