TRÄNINGSHELG LÄNGDSKIDOR - 26-29 JANUARI - LOFSDALEN

Photocred © ONE WAY

Lofsdalen är en snösäker skidort med upp till 122km skidspår till förfogande. Här finns möjlighet att träna all form av teknik och få rejält med mängdträning i perfekt preparerade spår.

Vi bor bekvämt på fjällhotellet där det serveras god mat och fyller på med kunskap om träning. Ta tillfället i akt att börja helgen med fälttester, för att få maximal utdelning på kommande dagars träning. Du kommer ha möjlighet att ta ut dig ordentligt då det är rejält med höjdmeter direkt utanför dörren från hotellet till spåren på högfjället, alternativt ta bil upp och starta direkt uppe på fjället med milsvid utsikt och mängder av kilometer att beta av. 

Detta är helgen är för dig som vill utvecklas både tekniskt och få styrd träning under alla pass utefter din förmåga. Vi börjar med ett testpass där alla erbjuds laktatmätning för att få hjälp med att lägga helgens, och den kommande träningen hemma, i rätt intensitet. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt från helgens alla timmar på skidor. 

Ett ypperligt tillfälle för att få in rejält med träningsvolym en månad innan Vasaloppet och en vältajmad formtoppning till första söndagen i mars. Längden på passen är utifrån din förmåga.

På kvällarna njuter vi av god mat och återhämtning i gott sällskap. 

Välkommen!

Vem kan delta?

Lägret är för dig som vill ha kvalitativ och kontrollerad träning, varierat upplägg med mycket tid på skidor. Du har kanske siktet ställt på Vasaloppet med en målsättning att prestera eller bara vill öka din prestation med god teknik och insikt om din egen kapacitet och utvecklingspotential. 

Du som är Membershipkund hos Aktivitus har rabatt på resan.

Du som inte är Membershipkund är välkommen att genomföra Avancerat tröskeltest och Vo2max hos Aktivitus efter lägret till 50%

 

SNABBA FAKTA

Det här ingår:

  • Del i flerbäddsrum (dubbelrum/enkelrum mot tillägg)
  • Sänglinne och slutstädning
  • Spårkort
  • Helpension Fredag / Lördag samt Söndag frukost (dryck tillkommer)
  • Teknikträning enligt upplägg
  • Tröskelträningspass med laktatträning
  • Fälttester med laktatmätning
  • Föreläsningar enligt program

Pris från 5500kr 

Boka

Anders Carbonnier

Kärleken till skidåkning har funnits hela livet. En klassiker 2010 blev startskottet och Anders började lägga mer tid på skidåkning efter 20års fokus på löpning. Nu 7år senare är han en av Aktivitus coacher med fokus på längdåkning och hjälper åkare att utvecklas tekniskt, med inriktning på stakteknik. Han är coachen som hittar individuella nycklar och små detaljer att förändra som ger mest avkastning för en bättre prestation. Motivationen till träning är individens varför och rent praktiskt ger han dig insikt om hur du ska kombinera träningsfysiologi med lusten att träna.

Photocred © ONE WAY