TEAM SPORTIA SKÄRHAMN 26/1 2023

TESTA FORMEN MED WAHOO OCH AKTIVITUS I SKÄRHAMN 26/1 2023
 

Ett unikt erbjudande – Laktattröskeltest och VO2maxtest!

Detta ingår:
 
Avancerat test cykel 
Detta är ett laktattröskeltest som fysiologiskt (inte prestationsmässigt) mäter din uthållighet och effektutveckling på cykel. Du får svar på var din aeroba och anaerob tröskel ligger. Två mycket viktiga mått som dels anger personliga intensitetszoner (puls och watt) men också vid vilken watt du är som mest uthållig i förhållande till tid. (Tänk cykla Vättern eller andra motionslopp och tävlingar). Aerob tröskel är den högsta effektnivå där du orkar ligga på och samtidigt ha en bibehållen och dominerande fettförbränning. Anaerob tröskel är den högsta effektnivå du kan köra på där du samtidigt har jämnvikt i bildad och borttransporterad laktat/mjölksyra. Den Anaeroba tröskeln kan innebära ditt FTP i teorin. Om du har viljan och uthållighet att köra 60 min. Detta test tar ca 25 min.
 
 
VO2max-test
Detta test mäter enkelt sammanfattat din motorstyrka. Det är en direkt fysiologisk mätning av syreupptagningsförmåga under maximal belastning. Du får också här en indikation på maxpuls. När du vi känner till din maximala syreupptagning kan vi göra en bedömning om din FTP och denna trösklar motsvarar förväntade värden. Beroende på resultat är det olika träningspass som rekommenderas. Testet tar ca 10 min.
Kombinationen av dessa två tester ger en mycket god bild av dig som cyklist och vad du skall lägga ditt fokus på i din träning i förhållande till din målsättning samt vad du är beredd att lägga ner i tid, svett och tårar! Det finns många bra träningsprogram på RGT och ZWIFT men vet du lite mer om din egen fysiologiska profil är det enklare att välja det som ger mest pang för pengarna.
 

Ordinarie pris för detta testpaket är 2390:- men den 26/1 på Team Sportia i Skärhamn betalar du 1990:-  Ditt test är 100% friskvårdsberättigat. Betalas på plats med kort. Du kan också boka beloppet via din Friskvårdsportal. 

För att ta del av erbjudandet: Boka “AVANCERAT TEST + VO2MAX” hos testledare Gusten Nilber den 26/1

OBS, BEGRÄNAT ANTAL PLATSER, FÖRST TILL KVARN.

 
Vill du haka på vårt månadsabonnemang med löpande träningsprogram och tester – Aktivitus Membership. Prata med oss vid testtillfället!
 

Ride on!

GUSTEN NILBER, COACH OCH TESTLEDARE

 
BOKA TEST PÅ TEAM SPORTA SKÄRHAMN 26/1 2023 (klicka fram till V4 på bokningssidan) LÄS MER OM VÅRA TESTER LÄS MER OM VÅR FRISKVÅRD LÄS MER OM MEMBERSHIP