Sommardubbel Göteborg & Malmö

SOMMARDUBBELN!

Ett unikt erbjudande på Aktivitus i Göteborg och i Malmö. 

Två testtillfällen ingår, det första genomförs i juni/juli 2021 och det andra i aug/sep 2021. 

 
Avancerat test.
Detta är ett laktattröskeltest som fysiologiskt (inte prestationsmässigt) mäter din uthållighet och effektutveckling/fart. Du får svar på var din aeroba och anaerob tröskel ligger. Två mycket viktiga mått som dels anger personliga intensitetszoner (puls, fart och watt) men också vid vilken watt/fart du är som mest uthållig i förhållande till tid. (Tänk cykla Vättern eller andra motionslopp och tävlingar). Aerob tröskel är den högsta effektnivå där du orkar ligga på och samtidigt ha en bibehållen och dominerande fettförbränning. Anaerob tröskel är den högsta effektnivå/fart du kan köra på där du samtidigt har jämnvikt i bildad och borttransporterad laktat/mjölksyra. Den Anaeroba tröskeln kan innebära ditt FTP på cykel eller din fart på 10 km löpning i teorin.  Detta test tar ca 30min.
 
 
VO2max-test
Detta test mäter enkelt sammanfattat din motorstyrka. Det är en direkt fysiologisk mätning av syreupptagningsförmåga under maximal belastning. Du får också här en indikation på maxpuls. När du vi känner till din maximala syreupptagning kan vi göra en bedömning om din FTP och denna trösklar motsvarar förväntade värden. Beroende på resultat är det olika träningspass som rekommenderas. Testet tar ca 10 min.
 
Test av Kroppssammansättning
Vi använder BodyMetrix Pro för vår kroppscanning. Detta system bygger på ultraljud för att mäta kroppssammansättningen. Detta system anses mer tillförlitligt än t ex så kallad bio-elektriskt impedansvåg men mindre exakt än en full kropps-scanning där man ”röntgar” hela kroppen (CT/Magnetröntgen). Detta test mäter din kroppssammansättning. Du får reda på din fettprocent, BMI, BMR (basal ämnesomsättning), och var på kroppen ditt fett sitter.  Alla data utskrivet på en detaljerad hälsorapport.
 
Kombinationen av dessa tre tester ger en mycket god bild av dig och vad du skall lägga ditt fokus på i din träning i förhållande till din målsättning samt vad du är beredd att lägga ner i tid, svett och tårar! 
 
Ett besök med tester samt ett utförligt samtal efter testerna med din testledare inklusive analys av resultat samt utrymme för frågeställningar tar 2 timmar.
 
Vill du haka på vårt månadsabonnemang med löpande träningsprogram och tester så boka Aktivitus Membership!
 

Pris: 2990:- ( ordinarie pris 5360:- )

 
OBS, erbjudandet gäller endast på Aktivitus i Göteborg och i Malmö.
 
BOKA I GÖTEBORG BOKA I MALMÖ LÄS MER OM VÅRA TESTER LÄS MER OM MEMBERSHIP