TEAM SZ - Erbjudande

Team SZ Erbjudande
TEAM-ERBJUDANDE
 

Ett unikt erbjudande för Team SZ. Vi kallar det Team SZ-testet.

Detta ingår:
 
Avancerat test cykel.
Detta är ett laktattröskeltest som fysiologiskt (inte prestationsmässigt) mäter din uthållighet och effektutveckling på cykel. Du får svar på var din aeroba och anaerob tröskel ligger. Två mycket viktiga mått som dels anger personliga intensitetszoner (puls och watt) men också vid vilken watt du är som mest uthållig i förhållande till tid. (Tänk cykla Vättern eller andra motionslopp och tävlingar). Aerob tröskel är den högsta effektnivå där du orkar ligga på och samtidigt ha en bibehållen och dominerande fettförbränning. Anaerob tröskel är den högsta effektnivå du kan köra på där du samtidigt har jämnvikt i bildad och borttransporterad laktat/mjölksyra. Den Anaeroba tröskeln kan innebära ditt FTP i teorin. Om du har viljan och uthållighet att köra 60 min. Detta test tar ca 25 min.
 
 
VO2max-test
Detta test mäter enkelt sammanfattat din motorstyrka. Det är en direkt fysiologisk mätning av syreupptagningsförmåga under maximal belastning. Du får också här en indikation på maxpuls. När du vi känner till din maximala syreupptagning kan vi göra en bedömning om din FTP och denna trösklar motsvarar förväntade värden. Beroende på resultat är det olika träningspass som rekommenderas. Testet tar ca 10 min.
 
 
Wingate-test
Ett prestationstest som mäter din anaeroba effekt och uthållighet. Två faktorer som är ytterst avgörande för en cyklists totala kapacitet. Du kan vara uthållig och även ha en hög anaerob tröskel men utan anaerob arbetskapacitet är du chanslös när spurten kommer eller i alla backar som inte är berg. Dvs under 10 min klättring. Testet tar 30 sekunder.
 
Kombinationen av dessa tre tester ger en mycket god bild av dig som cyklist och vad du skall lägga ditt fokus på i din träning i förhållande till din målsättning samt vad du är beredd att lägga ner i tid, svett och tårar! Det finns många bra träningsprogram på Zwift men vet du lite mer om din egen fysiologiska profil är det enklare att välja det som ger mest pang för pengarna.
 
Ett besök med tester samt ett utförligt samtal efter testerna med din testledare inklusive analys av resultat samt utrymme för frågeställningar tar 2 timmar. Detta erbjudande gäller på Aktivitus i Stockholm, Falun, Linköping, Malmö och i Göteborg.
 

Ordinarie pris för detta testpaket är 2590:- men som team-medlem betalar du istället 2000 spänn. Ange vid bokning koden: ”TeamSZ2000”. Betalning sker på plats och då drar vi rabatten. Vill du använda ditt friskvårdsbidrag? Addera ett personligt anpassat träningingsprogram och bli Membership. Detta upplägg är 100% friskvårdsberättigat.

För att ta del av erbjudandet: Boka “AVANCERAT TEST + VO2MAX” samt lägg till WINGATE-TEST i meddelanderutan vid bokningen och ange “TeamSZ2000”.
 
Vill du haka på vårt månadsabonnemang med löpande träningsprogram och tester (Aktivitus Membership) bjuder vi på halva första månaden. Gäller nya kunder.
 
Ride on!
 
//Mattias Lundqvist, Team SZ
BOKA TEAM SZ-test LÄS MER OM VÅRA TESTER LÄS MER OM VÅR FRISKVÅRD LÄS MER OM MEMBERSHIP