Paketlösningar tester & program

Våra olika paket för tester & program är helhetslösningar där du som kund både får heltäckande konditionstester samt detaljerad vägledning via träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning.

Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att öka uthållighet, teknik och fart. Har du beställt ett Cykelpaket, Löparpaket, OCR-paket, Skidpaket eller Triathlonpaket ingår det ett personligt träningsupplägg på 16 veckor. Med utgångspunkt av mätresultat, teknikanalys, träningsbakgrund, målsättning, styrkor/svagheter, tid till förfogande och möjliga träningsformer tas detta fram av en Aktivitus-coach. Programmet ges på veckobasis där du själv får fördela passen över veckan så du kan få din vardag att gå ihop. Lämpliga träningsformer och intensitetsnivåer samt fördelning av dessa ges för att uppnå en optimal balans mellan träningsbelastning och vila.

Vi har väl beprövade träningsmetoder (över 15 års erfarenhet av träningsoptimering med kontinuerlig kundfeedback) som vi delar med oss av samt en hel del knep som gör dig bättre. Träningsprogrammet inkluderar även ett kompendium med träningslära och metodik.

Ditt personliga träningsprogram tar en av våra internt utbildade och erfarna träningscoacher fram till dig och skickar det via e-post senast 10 dagar efter ditt besök.

Uppföljning, telefon- eller mailkontakt ingår inte i våra baspaket och känner du att du vill ha stöd undre resans gång samt vill bolla din träning med coachen finns Aktivitus Membership.

LÖPARPAKET

Aktivitus Löparpaket – Paketlösning med rabatt 
I detta paket ingår en konditionstest på löpband med tre viktiga tilläggstjänster.

– Ett Avancerat test på löpband med mjölksyramätning 
– En test av maximal syreupptagningsförmåga (Vo2max)
– En Löpstegsanalys 
– Ett Personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor

Summa för dessa delar är 5000:-, du betalar 3290:-

Detta paket är en helhetslösning där du som kund både får flera heltäckande konditionstester samt detaljerad vägledning via ett träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att förbättra teknik, snabbhet, styrka och kondition samt att minimera skaderisk.

Satsar du på att genomföra en löpartävling så som Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon eller Lidingöloppet rekommenderar vi att du beställer detta paket 2 gånger. Dvs. att du gör en uppföljning efter 16 veckor med nya tester och nytt träningsupplägg. Givetvis löser vi så du kommer i din bästa form även efter ett paket men en mer långsiktig satsning är ofta att rekommendera för att skapa bäst resultat utan stress.

Aktivitus Löparpaket – Ett prisvärt och heltäckande alternativ! 

Tidsåtgång: ca 120 min
Pris: 3290:-

CYKELRPAKET

Aktivitus Cykelpaket – Paketlösning med rabatt 
I detta paket ingår en konditionstest på cykel med laktatmätning samt tre viktiga tilläggstjänster.

– Ett Avancerat test på cykel (aerob test)
– Ett VO2max-test på cykel (aerob test)
– Ett Wingate-test (anaerob test)
– Ett personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor 


Summa för dessa delar är 4500:-, du betalar 3290:-

Detta paket är en helhetslösning där du som kund både får flera heltäckande konditionstester samt detaljerad vägledning via ett träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att öka uthållighet, teknik, styrka och fart på cykeln.

Satsar du på att genomföra ett cykellopp som tex Vätternrundan eller Cykelvasan rekommenderar vi att du beställer detta paket 2 gånger. Dvs. att du gör en uppföljning efter 16 veckor med nya tester och nytt träningsupplägg. Givetvis löser vi så du kommer i din bästa form även efter ett paket men en mer långsiktig satsning är ofta att rekommendera för att skapa bäst resultat utan stress.

Aktivitus Cykelpaket – Ett prisvärt och heltäckande alternativ! 

Tidsåtgång: 120 min
Pris:3290:-

Triathlonpaket

Aktivitus Triathlonpaket – Paketlösning med rabatt 
I detta paket ingår en Avancerad Triathlontest samt två viktiga tilläggstjänster.

– Ett Avancerat test på löpband med laktatmätning
– Ett Avancerat test på cykel med laktatmätning
– Ett VO2max-test på cykel eller löpband
– Ett Personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor med inriktning mot Triathlon (cykel+löpning)

Summa för dessa delar är 4600:-, du betalar 3690:-

Detta paket är en helhetslösning där du som kund både får flera heltäckande konditionstester samt detaljerad vägledning via ett träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att öka uthållighet, styrka och fart på cykel samt teknik, fart och uthållighet på löpning. 

Simcoaching ingår inte i detta paket men vi hjälper dig att finna hjälp på detta område. 

Aktivitus Triathlonpaket – Ett prisvärt och heltäckande alternativ!

Är du nybörjare och satsar på att genomföra en längre Triathlontävling så som tex Kalmar Ironman eller Tjörn Triathlon Halv Ironman rekommenderar vi att du beställer detta paket 2 gånger. Dvs. att du gör en uppföljning efter 16 veckor med nya tester och nytt träningsupplägg. Givetvis löser vi så du kommer i din bästa form utifrån dina förutsättningar även efter ett 16 veckor men en mer långsiktig satsning är ofta att rekommendera för att skapa bäst resultat utan stress och risk för överansträngning och skador. Att forma en triathlet från grunden tar längre tid än 16 veckor…

Tidsåtgång: ca. 120 min
Pris: 3690:-

Skidpaket

Aktivitus Skidpaket – Paketlösning med rabatt 

I detta paket ingår två viktiga tester, en teknikanalys stakteknik Skierg samt ett personligt träningsprogram på 16 veckor.

Typ av pass, metodik, planering och utförande är framtaget av Aktivitus skidcoacher som designar ditt program ner på detaljnivå med hänsyn tagen av din träningsbakgrund, förutsättningar, testvärden och kort och långsiktig målsättning.

– Ett Avancerat test på SkiErg med mätning av laktat
– Ett VO2max-test på SkiErg 
– En visuell bedömning och feedback Stakteknik
– Ett Personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor med inriktning mot skidåkning.

Summa för dessa delar är 4100:-, du betalar 3290:-

Detta paket är en helhetslösning där du som kund både får flera heltäckande konditionstester samt detaljerad vägledning via ett träningsprogram med en gedigen träningsbeskrivning. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och exakt hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att öka uthållighet, teknik, styrka och fart.

Satsar du på att genomföra Vasaloppet eller annat längre långlopp rekommenderar vi att du beställer detta paket 2 gånger för bästa resultat. Det vill säga att du besöker oss en bra tid innan ditt slutmål och gör en eller flera uppföljningar med nya tester och nya träningsupplägg. Givetvis löser vi så du kommer i din bästa form även efter ett paket men en mer långsiktig satsning är ofta att rekommendera för att skapa bäst resultat utan stress.

Aktivitus Skidpaket – Ett prisvärt och heltäckande alternativ!

Tidsåtgång: ca. 120 min
Pris: 3290:-

OCR-paket

Detta är paketlösningen för dig som tävlar eller tränar Obstacle Course Racing (hinderbanelöpning) eller Crossfit och vill mäta dina styrkor och svagheter för att kunna effektivisera träningen. Eller för dig som är löpare men vill få bättre koll på styrka och uthållighet i överkroppen.

Detta ingår: 
– Avancerat test på löpband med mjölksyramätning 
– Test av maximal syreupptagningsförmåga (Vo2max) och maxpuls
– Test av styrkekvaliteter som är avgörande för att klara hindren. Tex. chins, greppstyrka, grepputhållighet och spänst
– Ett personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor med syfte att utveckla din löpning samt ett generellt styrkeprogram för OCR och löpning.

Pris: 3690 kr
Tidsåtgång: ca. 2,5h. 

Du kan också välja till: 
*Blodanalys (Hb, glukos, Blodfetter)
* Löpstegsanalys
*Kroppssammansättning (fettprocent)

Hälsopaket

Vill du göra en allmän avstämning av hälsan och inte har idrottsliga mål eller mätningar som mål rekommenderas detta paket. Alla provsvar vid besökstillfället.

Submaximalt konditionstest på cykel (ej ansträngande)
Blodanalys (Blodvärde/Hb, blodsocker och kolesterol/triglycerider)
Blodtryck
Vikt och BMI
Mätning av kroppssammansättning. Total fettprocent, fettfördelning, midja/höftkvot, ultraljudsmätning (med Bodymetrix Pro).

Tidsåtgång 60 min
Pris: 1500:-

Var står du? Vart vill du? Vad krävs i så fall av dig?

Kombinationen av fysiska tester för att fastställa din nuvarande status, din önskan om vilka mål du vill uppnå samt vad du är beredd att lägga ner i träningstid gör att vi kan skräddarsy ditt träningsupplägg. Din egen optimala träning eller mest pang för pengarna helt enkelt!
Johan Hasselmark, Chef Aktivitus Stockholm

100% individanpassat!

Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.
Mattias Lundqvist, grundare av Aktivitus, test & träningchef.