Tidigt på snöläger i Idre 2023

Välkommen på skidpremiär på snö i Idre tillsammans med coach Anders Carbonnier och Aktivitus. En fullspäckad helg med skidåkning, föreläsningar, god mat och häng med likasinnade.

Dra igång säsongen med ett kick tillsammans med våra coacher i Idre som är först med att preparera längdspår för en tidig säsongstart.

Lägret kommer innehålla ordentligt med tid i längdspåren där du får möjlighet att förbättra din teknik med hjälp av videofilmning och personlig återkoppling. På kvällarna bjuds det på föreläsningar om träningsupplägg, kost och återhämtning. Vi kommer även ha tid att gå genom vallning för den som är intresserad.

Lägret har ett tydlig träningsfokus med ca.10 träningstimmar uppdelat på fem tillfällen. Kombinerat med god mat och fint sällskap fyller vi på med kunskap för den som vill hitta rätta känslan i tekniken inför säsongens grundträning.

Välkommen!

Vem kan delta?

Du har åkt skidor förut och vill förbättra din teknik för att få ut mer av din tid i skidspåret. Du som kanske har en ambition att genomföra, kanske ditt första, skidlopp kommer kunna ta del av upplägg anpassat efter din ambitionsnivå.

Du bör ha egen skidutrustning.

Du som är Membershipkund hos Aktivitus har rabatt på resan.

Du som inte är Membershipkund är välkommen att genomföra Avancerat tröskeltest och Vo2max hos Aktivitus efter lägret till 50%

Om Idre

På Idre Fjäll spenderar du semestern bland riktiga fjäll både sommar, höst och vinter. Låt dig hänföras av storslagen natur genom vandring, cykling, skidåkning eller någon av våra andra 60 aktiviteter – med guide eller som eget äventyr.

Läs mer om Idre Fjäll

Hitta till Idre

SNABBA FAKTA

Det här ingår:

  • Del i dubbelrum
  • Sänglinne och slutstädning
  • Helpension, torsdag middag – söndag lunch (dryck tillkommer)
  • Teknikträning
  • Personlig återkoppling och filmning av teknik
  • Föreläsningar enligt program

 

Maila mig när det är dags!