AKTIVITUS FAQ

Nej, oavsett vilken nivå du befinner dig kan vi hjälpa dig. Kanske det verkar utåt sett som vi bara jobbar med elitidrottare men 99,5% av våra kunder är motionärer eller rena nybörjare som vill ta tag i hälsan.

Ja. Vi tar emot vem som helst. Vi har testat blinda, döva, stumma, ungdomar, äldre, , män, kvinnor, rullstolsburna, amputerade och kunder från andra länder än Sverige. Vi har även testat världselit inom cykel, löpning, skidor, triathlon, MX, fotboll, ishockey, bandy, alpinskidor, multisport, gymnastik, innebandy och säkert 10-20 sporter till.

Aktivitus kunder är till 99,5% INTE elit utan vanliga människor som tränar på lagom nivå för hälsans skull. Men som samtidigt vill veta att de gör det på ett effektiv, roligt och säkert sätt.

Vår kunder är även pensionärer. Vi har gjort VO2max-tester på åttioåringar med pacemaker.

Nej, om du vill ha hjälp av oss skall du besöka oss så snart det går. Man måste inte vara vältränad och i toppform innan ett besök. Vi kan göra tester när du promenerar till och med. Om syftet med ditt besök är att få motivation, hjälp och kunskap eller bara en kul stund och ett bra träningspass så varför vänta. Boka idag!

Det kan verka så men i stort sett alla som besöker oss vittnar med att “det var ju inte så farligt”, “det var inte så jobbigt som jag trodde innan”, “testledaren var lyhörd och snäll, inte en doktor i vit rock”, “testet var ju rätt jobbigt men nästan direkt efter var jag pigg igen, ett vanligt träningspass är ju värre…” Osv..

BOKNING OCH FRÅGOR