Om Aktivitus

Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och Personlig Träning ger ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.

Vi bygger vår verksamhet på fem ben:
 
1. Vi jobbar med hälsa och företagshälsovård/friskvård (10-10000 anställda som regelbundet genomgår hälsotester och coachsamtal, vi besöker företagen med mobil testutrustning och testledare/coacher.
 
2. Vi jobbar med hälsa för privatpersoner genom IFORM (Kost- och styrketräningsprogram ), LIFE (regelbundna hälsotester utan träningsprogram/coaching)
 
3. Vi jobbar med prestations- och träningsoptimering inom idrott för privatpersoner. Vanligtvis en motionär som vill genomföra en Svensk Klassiker. Då heter tjänsten Aktivitus MEMBERSHIP. Där ingår fysiologiska tester (VO2max och laktat) samt  individuella träningsprogram med konditionsfokus men även med styrka och balans/teknik.
 
4. Vi arrangerar träningsresor, tävlingar och företagsevent.
 
 

Aktivitus grundades 2004 av Mattias Lundqvist och Sara Danielsson Lundqvist och finns i dagsläget i Göteborg, Linköping, Stockholm, Hedemora/Falun och Malmö och är Sveriges ledande testklinik och coachingföretag för privatpersoner och företag.

LÄS MER OM SARA OCH MATTIAS I DAGENS INDUSTRI 

Foto Magnus Gotander
Foto Magnus Gotander