Andreas Thell

Om

Testledare/Coach löpning, cykel & Triathlon

Är du en uthållighetsidrottare som söker en coach som är personlig och engagerad och som alltid ser till helheten för individen?

Andreas är utbildad Endurance PT via Tränarakademin på Bosön och har coachat uhållighetsidrottare sedan 2018. Andreas jobbar parallellt som tränare på NIU Triathlon vid Malmö Idrottsgymnasium och som coach för svenska triathlonlandslaget med tränaruppdrag på elitläger och internationella mästerskap.

Andreas är född och uppvuxen utanför Malmö. Han har lång erfarenhet av uthållighetsidrott och ett förflutet som landsvägscyklist på elitnivå. Efter cykelkarriären har Andreas hittat intresset för löpning och springer allt från snabba väglopp till marathon och längre kuperade traillopp. Är du en uthållighetsidrottare som söker en coach som är personlig och engagerad och som alltid ser till helheten för individen? En coach som med lyhördhet och fingertoppskänsla arbetar fram en långsiktig plan som leder till utveckling och resultat. En coach som är en mästare på att hitta rätt i prestation och balans oavsett om du är nybörjare och tränar för att klara din första Ironman och eller tävlar på yttersta elitnivå och jagar mästerskapsmedaljer. 

Då skall du definitivt kontakta Andreas Thell på Aktivitus.

På tränarmeritlistan finns flertalet SM-guld i både landsvägscykling och triathlon både på elit-, junior- och mastersnivå samt internationella framgångar med bl.a.  dubbla Junior-VM guld.