Powergroups & Teknikkurser

POWERGROUP

Aktivitus Powergroup är ett koncept bestående av fem träningspass på en timma styck som går fem veckor i rad. Vi levererar Powergroups inom löpning, Mountainbike, simning, skidor, Swimrun, Triathlon, Landvägscykel, hinderbana och allmän styrka. Fokus ligger på både teknik, styrka, snabbhet och uthållighet. Deltagarantal per pass är maximalt nio.

KURS I EFFEKTIV LÖPTRÄNING

Vill du lära dig springa energisnålt och skonsamt? Vill du kunna öka farten utan att behöva öka träningsmängden? Aktivitus löpcoacher kommer hjälpa dig att förbättra din löptekniska förmåga och ge dig tips för att hjälpa dig att utvecklas till en starkare löpare. 

Syftet med bra löpteknik är minskad skaderisk och bättre löpekonomi som i sin tur innebär att du kan springa i högre fart och/eller längre distans innan tröttheten sätter in.

Våra kurser går öven en halv dag med max 6 eller 12 deltagare uppdelat på en eller två coacher. Fika ingår!

KURS I EFFEKTIV SKIDTEKNIK

Med en bra skidteknik kommer du hitta den härliga känslan det är att sträcka ut i skidspåret! Du sparar på krafterna och tar dig lättare och snabbare fram. Vill du att Vasaloppet, eller något annat lopp du tänkt åka, ska bli en angenäm upplevelse ska du vara med på någon av våra skidkurser. I Skidome i Göteborg åker vi året runt men när snön lagt sig har vi ocså kurser ute i naturen. På Täby konstsnöspår brukar vi hålla till i Stockholm. Kör du rullskidor och Skierg lär vi dig även där en bättre teknik.

Våra kurser går öven en halv dag med max 6 eller 12 deltagare uppdelat på en eller två coacher. Fika ingår!

Tack för en mycket bra utbildning! Stor skillnad på kort tid!

Ellinor Annerud

Tusen tack Aktivitus. Detta kommer jag ha nytta av i resten av mitt skidaktiva liv. Jag trodde först jag hade för låg grundnivå för att vara med men detta var ju perfekt för mig!

Maria Sundquist

Roligt och inspirerande. Att löpning var en sådan tekniksport hade jag inte funderat så mycket på innan, men nu vet jag. Bra löpteknik gör verkligen skillnad.

Eva Westin

Tack för dagens riktigt bra Steg 1 i effektiv löpteknik kurs i Göteborg, ledare var grymt bra och deltagarna var duktiga de med. Tack för en superdag.

Joakim Sund

Efter en kurs i löpteknik och ett löptest så springer man numera utan onda knän! Kan varmt rekommendera ett besök hos Aktivitus!

Susanne Svensson

Jag fick upp farten direkt! Gick ner 10 sek/km på nästa pass på mina intervaller. Tusen Tack!

Eva-Lena Andersson

Tack för en mycket bra kurs! Små justeringar som ger stor effekt i slutändan.

Svea Hultberg

Inspirerande och nyttigt! Skidor är verkligen en tekniksport, det inser jag nu!

Ebba Kristenssen

Bra skidteknik gör underverk. En lång resa framför mig, det inser jag, men nu har jag rätta verktygen med mig!

Mattias Gunnarsson