Laurens Hoffer

Om

Chef företagsfriskvård

Laurens är före detta Lacrosse-spelare på elitnivå, idrotten med en kombination av rörlighet, styrka och uthållighet. Han har tävlat på högsta nivå i Holland och i Sverige. Nu ligger fokus på cykling och styrketräning. Laurens har läst Sports Academy (Holland), där han testade en bred skala av olika idrotter. Sports and Health Management (Holland), där kombinationen mellan hälsa och idrott/aktiv liv stod i fokus. Gymnastik och Idrottshögskolan (Sverige), där han läste tränarlinjen. Nu ligger Laurens intresse i cykling och styrketräning samt att bidra till en god hälsa på företag.

Framför TV´n följer gärna Laurens Touren, Vueltan och Girot samt inte minst de belgiska vårklassikerna där de holländska cyklisterna ofta kör (till Laurens glädje) liiite fortare än de svenska… 🤪
 
Laurens är övergripande chef över försäljning, leverans och kvalitetssäkring av Aktivitus företagsfriskvård. Så vill du få en mer hälsosam arbetsplats med ökad lönsamhet, arbetsglädje och starkare employer brand är det Laurens du skall prata med!