SOFIE BONDESON

Om

Testledare & Löpcoach Aktivitus Malmö och Göteborg.

Sofie hittar du mest troligt ute i naturen, allra helst i bergsmiljö (Skånes små ”berg” får duga större delen av året). Efter att som ung ha satsat på ridsport hittade Sofie senare i livet sin stora passion i löpning och då framför allt trail- och ultralöpning.  

Sofie brinner för att hjälpa andra att hitta sitt eget varför och inre motivation i löpning och träning, så att det blir något glädjefyllt man vill fortsätta utvecklas inom år efter år. Efter att själv ha tampats med många av de klassiska löparskadorna är att bygga en stark och hållbar kropp också något som Sofie lägger mycket fokus på i sin coaching, inte minst om det är längre distanser man vill satsa mot.

Kort och gott vill Sofie hjälpa dig att med glädje och helhetstänk ta dig till dina mål inom löpningen, oavsett om det är att börja löpträna, springa din första ultra, bli mentalt starkare eller bli snabbare på din favoritdistans.

Utöver att vara löpcoach på Aktivitus är Sofie är också certifierad livscoach och jobbar med personlig utveckling med både individer och på företag.