Träningshelg Simning Skåne Grund|Avancerad|Race

Välkommen på simträningsläger med Aktivitus Skåne.

I Ängelholm och Vattnets hus välkomnar vi er simmare, swimrunners och triathleter för en fullspäckad helg med simning på schemat.

Helgen innehåller fem simträningspass samt teori om simteknik för din fortsatta utveckling. Simträningen kommer ske i en 25m bassäng, där vi kommer kunna dela gruppen i de nivåer som krävs för kvalitativ träning. Detta är helgen för dig som vill utveckla din teknik, få återkoppling på din nivå och få mycket tid i bassäng med kvalificerade coacher.

Vi kommer att bo i ett närliggande hotell med hög mysfaktor. Det finns möjlighet till egna rum, samt dubbelrum.

Välkommen!

Vem kan delta?

Lägret är för dig som vill utvecklas tekniskt och få bra volymträning.Oavsett om du som nybörjare och vill utveckla dig tekniskt eller har goda erfarenheter och tränar regelbundet kommer kunna tillgodogöra dig lägret. Vi kommer ha göra det möjligt att dela gruppen för att fokusera på rätt nivå då vi har flera banor i  simhallen till vårt förfogande.

Bra att ha med sig

  • Dolme
  • Simglasögon
  • Badmössa
  • Paddlar
  • Benplatta

Du som är Membershipkund hos Aktivitus har rabatt på resan.

SNABBA FAKTA

Hitta hit

Hitta till Simhallen Vattnets Hus: https://goo.gl/maps/QtnvVkX6nztpPipH8

Hitta till Hotell Lilton: https://goo.gl/maps/t8tAvRXpAekjVEVu6

Pris från 2190 (enbart träning)

Del i dubbelrum: 3200kr

Boka

Analys av simteknik (tillvalstjänst)

Simteknik kan vara väldigt subjektivt då olika tränare har olika syn på vad som är mest effektivt eller mest kraftfullt. En rörelse kan se helt rätt ut från ovan men faktiskt inte generera tillräckligt med framåtdriv. Nu kan du få en objektiv analys av simteknik och effektivitet, med SmartPaddle som mäter kraft i armtagen. Sensorerna mäter kraft i tre plan – vertikalt, horisontellt i sidled, och horisontellt bakåt – vilket betyder du får ut hur mycket av den kraft du genererar faktiskt tar dig framåt. En kraftfull objektiv analys av din simteknik helt enkelt.

Pris 500kr

Huvudcoach Maria Vitazka

Maria har en bakgrund som elitsimmare med ett par SM-guld på meritlistan, samt en framgångsrik karriär inom amerikansk collegesimning med flertalet skolrekord och topp-10 placeringar inom Division 1 NCAA Championships. Efter simkarriären har Maria tränat och tävlat inom landsvägscykel, triathlon och swimrun. Numera, med jobb och familj, är Marias eget idrottande på en glad motionärs nivå, med drömmar om något längre lopp framöver då uthållighet är hennes styrka. Till vardags hittar du henne på vår klinik i Malmö där hon platschef. Läs mer om Maria här!