ZWIFTCOACHING

Är du sugen på att börja träna hemma själv fast i sällskap med hela världen i den virtuella världen via spelplattformen Zwift?

Via Aktivitus egna Zwift-experter får du konkreta och värdefulla tips om hur du kommer igång på snabbast och enklast sätt. Våra Zwift-experter kör själva regelbundet träningspass och tävlingar på Zwift och några av dem tillhör också eliten på Zwift worldwide. De konstruerar även träningspass som körs live i Zwifts egen kalender.

Exempel på saker vi kan hjälpa dig med är vilken utrustning krävs, datasupport, råd om installation, hur fungerar anmälan till tränings- och tävlingsevent, cykla med din PT inne i spelet via Meet-Up i Companionpappen, tävlingstaktik, vad är Zwiftpower/Strava och hur kopplar man ihop spelet mot Zwiftpower och Strava, vilka banor och världar finns det, med mera.

Allt går att läsa sig till på nätet eller lista ut själv men för att spara tid och få det rätt från början kan detta vara ett sätt att kraftigt korta ner startsträckan från noll till att bli din egen Zwift-expert. Vi kan antingen prata via telefon, via Skype/Zoom eller så kör vi tillsammans i spelet och pratar med varandra där. Efter bokning hör din coach av sig via mail för att ni skall kunna sätta detaljer för ert första möte.