SKIDTEKNIK MED OSKAR SVÄRD

SKIDTEKNIK MED OSKAR SVÄRD

Vill du lite mer än andra längdåkare? Vi har individuella paket för dig med lite ambition i din längdåkning! 

Har du varit med på gruppträning men inte fått den utväxling du önskar? Vill du utveckla din skidteknik och uthållighetåka effektivare och snabbare? 

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Oskar Svärd/Optima Ski tillsammans med Aktivitus, Sveriges ledande aktör inom fystester och uthållighetsträning, erbjuds individuella paket som kombinerar skidteknik och fystester 

  • 30 min rullskidor på rullband individuellt med Oskar. Filmning och feedback på din teknik. 
  • 10-15 min videoanalys. Oskar och hans kollega i Optima Ski Mats Schultze analyserar och hittar dina nycklar till förbättring. Filmer + ”hemuppgifter” mailas ut. 
  • 30 min rullskidor utomhus individuellt med Mats. Ni tränar på nycklarna för att hitta känslan i kroppen när du gör rätt, så du kan fortsätta göra rätt framöver!  

Sammanlagt nästan 1,5 timme med kvalificerad träning, feedback och filmning + hemuppgifter för din fortsatta utveckling!

De som vill kan även diskutera träning och träningsupplägg med Aktivitus testledare och tränare på plats. I samband med teknikanalysen kan du boka tester av laktattröskel och VO2-max, träningsprogram med Aktivitus experter på konditionsidrott.

För vem: Alla som kan åka rullskidor och vill bli en bättre skidåkare! 

Tid:  10-11 oktober 2020. Endast fyra platser under dessa datum. 

Plats:  Aktivitus, Frösundaviks allé 13 

Utrustning:  Medtag träningskläder för både inom– och utomhusträning samt egen rullskidutrustning inkl hjälm.  
Aktivitus tillhandahåller skidor för rullbandsåkningför både Salomon och Rottefella-bindningar. Dusch- och ombytesmöjligheter finns på Aktivitus. Du tar med dina egna stavar.

Anmälan är bindande då kursledare reser till Stockholm enbart för
detta arrangemang, men du kan överlåta din plats till annan person. Vid avbokning mer än 14 dagar efter anmälan återbetalas hela avgiften om vi kan fylla din plats med annan deltagare. I övrigt följer vi lagen om distansavtal.

Pris:  2290 kr inkl moms 

Övrigt: Ange gärna i kommentarsfältet vid bokning om du är flexibel och kan byta tid om behov av omplanering skulle uppstå. 

Boka

 Välkommen! 

FAQ

För avancerade åkare kommer Skidteknik Special med Oskar och Mats ge dig mycket! De kommer att förse dig med de viktigaste teknikkorrigeringarna och inte minst de senaste rönen avseende stakteknik för långlopp!

Ny på rullskidor? Då är Skidteknik Special en extremt effektiv uppstartsintroduktion. Det är väldigt bra att starta på skidband med grundläggande balans och teknik, för att sedan gå ut och köra stop- och svängteknik.

Du behöver ta med dig egna rullskidor, pjäxor, stavar och hjälm.

På bandet får du låna rullskidor avsedda för skidbandet. Därefter kör du din egen utrustning fullt ut under den andra timmen utomhus.

Kläder för skidåkning inomhus samt kläder efter väder utomhus. Tillgång till dusch och omklädning finns.

I och vid Aktivitus Stockholms lokaler i Haga/ Frösundavik. Frösundaviks Allé 13.

Toppen, ja om efterfrågan finns så gör vi detta vid flera tillfällen/helger.

Även om du inte kan boka denna helg så maila gärna info@aktivitus.se så vi känner till ditt intresse.