Aktivitus lördagstrail med Patrik Brants

10636959_993875167308743_3181291314122734600_oNär jag var 9-10 år flyttade jag med familjen till Hisings Kärra. Här bodde jag tills jag blev gammal nog att flytta hemifrån och vigda mina vyer. Vid vuxen ålder har jag nu kommit tillbaka till Hisings Kärra eller rättare sagt Gerrebacka. Trodde att jag hyfsat bra koll på de stigar och spår som fanns runt omkring här men det fick jag i lördags veta att det har jag inte. S Såg på Aktivitus Facebooksida att deras Lördagstrail skulle just utgå från Kärra och det ville jag inte missa. Vi var 5 tappra löpare som gav oss ut på äventyr och stigar, ridvägar etc. som jag inte hade en aning om fanns. Helt fantastiskt löpning blev det även om det var otroligt lerigt, geggigt och vått i skogen. Det bästa med denna typ av löpning är att terrängen bestämmer farten och det går inte att springa fort. Med löpning till och från Kärra simhall blev passet 24,1 km långt. Helt perfekt för en lördags förmiddag. Vill någon se mer av banan så finns den här. http://ultrapatrik.blogspot.se/
X