Robert Berglund om OCR EM & VM 2017

Jag har varit med från början när ni drog igång OCR-paketet i Göteborg. Emma är den som har hjälpt mig under en tid nu. Jag har hållit på med OCR sen det började här i Sverige 2014. Till en början var det mer på skoj. Men sen när resultaten blivit bättre har det blivit på tävlingsnivå. När jag kom till er på Aktivitus första gången hade jag ett långsiktigt mål på 1.5år att kvalificera mig till EM. Jag och Emma satte upp en plan på hur det skulle kunna se ut. Resan ditt blev betydligt kortare. Jag deltog nu i Tough Viking i Göteborg. Där kom jag på en totalt 17e plats av 4413st och en 4e plats i åldersgrupp av 472st. Genom detta resultat har jag kvalificerat mig till EM och VM 2017. Detta hade jag aldrig fixat utan Emmas hjälp! Hon är en stor bidragande orsak att jag lyckats med detta. Jag fortsätter gärna ett samarbete med er även framöver på Aktivitus. //Robert Berglund    
X