AKTIVITUS ÖKAR

Aktivitus ökar omsättningen och utökar sitt erbjudande ytterligare

Aktivitus ser en kraftigt ökad efterfrågan på samtliga tjänster och erfar en tillväxt på över 25% mot föregående år! Vi märker av ökat intresse i alla regioner och för alla våra tjänster, både inom vårt Prestationserbjudande där vi hjälper motionärer träna vetenskapligt med individuellt fokus men ser en mycket stark tillväxt inom vårt affärsområde med Proaktiv hälsa där vi vill utmana den traditionella företagshälsovården genom att arbete strategiskt och förebyggande med hälsan säger Aktivitus VD Sara Lundqvist.

Aktivitus utökar hela tiden sitt erbjudande och nu i vår släpps flera nya tjänster för att möta nya behov i samhället. Mot Proaktiv hälsa adderas Coachning av dietist samt en spännande nyhet för att underlätta träning hemma – TE3 – där man får direkt respons på framsteg och utveckling, även Antigentester kommer erbjudas för snabba svar om Covid-19 för speciella tillfällen eller för regelbunden screening (svar inom 20 min).                                       

På Aktivitus testkliniker fokuserar vi hårt på löpande coachning med regelbundna tester för att kvalitetssäkra varje individs utveckling och här har vi precis utökat med Membership Hälsa. Denna tjänst är riktad till det ökade behov vi ser hos de som önskar att komma igång med träning. Vi kommer snart även släppa en tjänst innehållande Mental coachning då vi får fler och fler förfrågningar inom detta område och ser ett ökat behov, avslutar Sara Lundqvist.

For ytterligare information och förfrågningar kontakta: 

Laurens Hoffer, chef Aktivitus friskvård: laurens.hoffer@aktivitus.se 

Johan Hasselmark, träningschef och platschef Stockholm: johan.hasselmark@aktivitus.se 

Axel Bramell, platschef Malmö: axel.bramell@aktivitus.se 

Sara Lundqvist, VD och platschef Göteborg: sara@aktivitus.se

Läs mer om Aktivitus arbete med friskvård och hälsa på företag här.

Kontakta Sara idag
X