Mikael Örbratt om Aktivitus Iform

Starten på dagens löpppass:

Under dagens rehap-löppass var första gången som jag vågade pusha steget bortom jogging till riktig löpning och där finns absolut ett starkare steg än tidigare. Det lovar gott för framtiden. Mumsigt!

Så till dagens höjdpunkt.  Det är idag 16 veckor sedan jag startade Aktivitus iForm-programmet.  KLART!!!  “Slutet på början”, kan man säga. Jag anser att målen är uppfyllda såsom jag satte upp dem. Låt oss prata om det och eventuella nya mål. Har fått en starkare kropp för att klara mer löpning och annan träning nästa år, nya träningsformer, mer insikt och rutin i styrketräningen, sundare matvanor som jag har mer koll på, vikt (sjunker fortfarande något) och midjemått uppnått, (fettprocent?), och inte minst haft det jävligt roligt genom alla (nåja) 126 pass och 8+ timmar per vecka, faktiskt en extra arbetsdag. Nu är jag stolt och faktiskt lite rörd. Skall summera lite mer sedan.

Supertack, Tove!!!! 💕   Hade du varit här hade du fått en lång och go kram.  Du är guld värd på många sätt för mig. En riktigt bra coach kring träning, kost, mindset, kompetens, inspiration, glädje. Ja, listan kan göras lång. Och det gör du oavsett om man som jag är en glad amatör eller om man är elit-idrottare. Respekt!!

Vi firade avslutet på våra 16 veckor på en sushi-restaurang, med en smarrig efterrätt. Och jag tog en extra ruta choklad (wild and crazy).  Nu kör vi vidare mot nya mål!!!!!  🥂

Vi hörs snart! //Mikael Örbratt 

Belöningen:  Sushi och Tempura banana w/ ice cream (+ nyttiga jordgubbar)

TILLBAKA TILL AKTIVITUS IFORM…

X