AARSLEFF SATSAR PÅ HÄLSA

AAARSLEFF SATSAR PÅ HÄLSAN 

 
Nytt år 2023 brukar betyda nya möjligheter och för medarbetarna hos Aarsleff Ground Engineering innebär det bland annat ett friskvårdserbjudande med hälsotest och coaching hos Aktivitus.
 
Aktivitus är ett företag som arbetar med hälsofrämjande aktiviteter med idrottsföreningar och privatpersoner, men som även arbetar med friskvård och hälsa mot företag. Från och med årsskiftet har Aarsleff inlett ett samarbete med Aktivitus för att friskvård ska vara och är en självklar del av Aarsleff.
 
– Aktivitus har ett tilltalande upplägg med tester och uppföljande coaching. Jag upplever att det är viktigt med uppföljande coachsamtal för att de målen som man önskar nå ska ha större chans att bli uppfyllda, säger Lars Gustafsson, VD och initiativtagare.
 
 
OM AARSLEFF GROUND ENGINEERING
Aarsleff Ground Engineering AB är ett självständigt specialistföretag inom grundläggning. Företaget grundades 2004 och är ett bolag inom Aarsleffkoncernen som ägs av ett av Danmarks ledande bolag inom anläggning, Per Aarsleff A/S.

 

Aktivitus lösning för individ och näringsliv: “Aktivitus metod” där vi arbetar kontinuerligt med positiv förstärkning i samband med livsstilsförändringar. Vi förbättrar på detta sätt den fysiska och psykiska hälsan hos individen och sänker därmed sjukfrånvaro och sjuknärvaro vilket leder till bättre produktivitet och lönsamhet för bolaget. Har ni råd att fortsätta vara passiva?!

Läs mer om vår metod här

 

Kontakta oss idag FRAMGÅNGSRECEPT - så här går det till Ladda ner Artikel ur Dagens Industri dec 2022 (pdf)
X