SIGRID WENNERGREN ASKEROTH

Iform

Jag är så glad att jag hoppade på Aktivitus Iform. Det har verkligen förbättrat mitt mående och gett mig superfina resultat!

Vad har varit den största utmaningen för dig med Iform?

Den största utmaningen med Iform var nog att få till mellanmålen och om jag var iväg, att då få med mig matlådor men jag trodde nog att det skulle bli en större utmaning än det faktiskt blev. Jag gick in i det helhjärtat och med rätt inställning var det inte så påfrestande som jag trodde utan ganska skönt att veta vad man ska äta och när man ska göra det, samma gällde träningen, jag slapp tänka så mycket själv utan följde mitt schema, något som annars kan vara ganska tidskrävande att planera som småbarnsförälder.
Det blev också en boost att fortsätta när jag framförallt kände resultat ganska snabbt i mitt mående, med mer energi och bättre känsla i kroppen.
Det här med att väga maten trodde jag också skulle bli jobbigare, men ganska snabbt kommer man in i det också. Och även fast jag inte väger det jag äter idag så har jag ändå det med mig när jag lagar mat, hur ett mål ska se ut på ett ungefär!

Vad tycker du om kostupplägget?

Kosten jag åt gick snabbt att laga och var god och kändes fräsch.
Är det något man tycker mer om kan man ju äta det oftare vilket jag gjorde, kyckling, fisk och ägg var det protein jag åt mest.
Mellanmålen tyckte jag också mycket om! Jag hade en del frukt i mitt program vilket jag brukade passa på att ta i samband med mellanmålen, jordnötssmör och banan, eller kvarg toppad med
Lite frukt och bär, mums!

Vad tycker du om styrketräningen?

Jag har inte tränat supermycket styrketräning innan vilket kändes både kul men även utmanande att börja med och det visade sig passa mig toppen! Det kombinerat med dagliga promenader var verkligen min grej och det kommer jag absolut fortsätta med.

Hur fungerar det för dig att tappa i vikt och fett% och samtidigt orka med ett träningsupplägg med fokus på kondition och uthållighet?

Jag upplever att det funkade väldigt bra! Kaloriunderskottet var lagom balanserat och jag kände alltid att jag hade energi i kroppen. Vid de få tillfällen jag kände mig energifattig tog jag bara ett extra mellanmål.

För vem lämpar sig bäst Aktivitus Iform tycker du?

Jag är så glad att jag hoppade på Aktivitus iform. Det har verkligen förbättrat mitt mående och gett mig superfina resultat!
Jag har aldrig tidigare gjort något liknande och var inte helt säker på att det här var min grej men Evelina har varit fantastisk lyhörd och lyssnat av mig och lagt upp programmet så att det passat mig och mitt liv. Och framförallt känns det hållbart i längden, jag har nu en mycket bättre bild av vad jag behöver för typ av kost och träning för att må bra. Och trots att jag inte lever så strikt som under programmet så har jag fortsatt i samma goda vanor som jag fått av iform, därför skulle jag säga att iform passar alla! Från en relativt otränad småbarnsförälder som jag själv till en långt mer tränad person. Det kan vara en kickstart för att komma igång eller en pepp längs vägen eller kanske något man gör för att ta sig till en mer specifik plats. Oavsett är det en fin investering i sig själv!

Vad är din nästa stora utmaning framöver?

Programmet har gett mig en grym grund så att fortsätta med bra kost och träning känns som en självklarhet. Det svåra nu framöver känner jag ligger i att ta träningen till nästa nivå och att på egen hand klara av att pusha mig själv framåt för fortsatta resultat.

X