VÄSTKUSTSTIFTELSEN SÄNKER SJUKTALEN MED HJÄLP AV AKTIVITUS

Sänkt sjukfrånvaro hos Västkuststiftelsen

VÄSTKUSTSTIFTELSEN SÄNKER SJUKTALEN MED HJÄLP AV AKTIVITUS

 

Linus Kron, VD på Västkuststiftelsen, säger: ”Vi uppskattar samarbetet med Aktivitus enormt! Sjuktalen har gått ner till all-time-low och flera av mina kollegor har blivit mer pepp på träning och motion. Hatten av!”

Starkt jobbat Västkuststiftelsen och grattis till framstegen!

Nyckeln till framgången ligger i en långsiktig satsning och ingen “quickfix” så som en månads hälsotema eller stegräknartävling under en vecka. Aktivitus har har gjort regelbundna hälsotester och erbjudit individuella coachingsamtal på Västkuststiftelsen under flera års tid. Anställda upplever på detta sätt att arbetsgivaren har en långsiktig plan för varje medarbetare och de känner sig sedda och bekräftade. Vidare lockar Västkuststiftelsen till sig talangerna genom sitt arbete med employer branding. Friskvård och hälsa är en viktig del i detta arbete och Aktivitus kan tillgodose allas behov, oavsett om det handlar om att komma igång att röra sig lite mer så väl som att förbereda sig för Göteborgsvarvet, en Svensk Klassiker eller en Ironman.

OM VÄSTKUSTTIFTELSEN

Västkuststiftelsens syfte är beskrivet i stiftelsens stadgar:

”Stiftelsen har till ändamål att genom tillskapandet och förvaltandet av en fond åt nuvarande och kommande generationer bevara för friluftslivet värdefulla strand- och strövområden, öar och holmar i Västsverige ävensom för den västsvenska naturen och landskapsbilden i övrigt värdefulla eller karaktäristiska områden.”

Det är en väldigt lång mening med en mycket fin tanke. Västkuststiftelsen ska bevara och tillgängliggöra den västsvenska naturen. Målet är att skydda ömtåliga naturområden, stimulera biologisk mångfald och skapa platser för naturupplevelser.

Vi Värnar, Vårdar och Visar naturen!

 

Låt Sara analysera er hälsostrategi gratis, boka möte idag
X