KEVIN MELLBERG – FRÅN AMERIKANSK FOTBOLL TILL VÄTTERN PÅ 10 MÅNADER

Kevin Mellberg spelar Amerikansk fotboll i Örebro Black Knights och är svensk mästare. Men nu vill han köra Vätternrundan och tar hjälp av Aktivitus via vår coachingtjänst Membership Standard. Mellan nov 2022 till mars 2023 har Kevin höjt sitt VO2max från 44 till 62 och höjt sin FTP från 240 till 300 watt! Dessutom har Kevin gått ner 6 kg.

Vad har varit den största utmaningen för dig med träningsupplägg via Aktivitus Membership?

Det var inga större utmaningar utan en lärdom och förståelse att varje pass behöver inte vara antingen hårt, långt eller bägge delar utan direkt jag såg upplägget kunde jag även se ” the bigger picture ” fast det var ovant att hålla sig till zonerna i början.

Vad tycker du om träningsupplägget?

Upplägget var bra, variation på veckorna innan man började om med bra struktur som lite lättare 4×4 i 2 månader innan det gick över till hårdare vilket jag nog inte hade haft i åtanke om jag lagt upp det själv.

För vem lämpar sig bäst Aktivitus Membership tycker du?

Till alla som satsar på någon konditionsgren eller specifikt lopp så man kan göra tester och sen få ett upplägg utifrån vad man behöver förbättra.

Vad är du mest nöjd med?

Min utveckling och att jag lärt mig mer om hur jag bör träna

Vad kunde gjorts bättre?

Känner att det var nog så bra det kunde bli tills man går över till nån form av mer personlig coaching men jag hade ganska klara instruktioner ” Mer tid i zon2 och inget annat ” och det gav ju resultat.

Vad tycker du om ditt besök på Aktivitus?

Svinbra, roligt, tydliga instruktioner och läraorikt!

Vad är din nästa stora utmaning framöver?

Köra Vättern på hyffsad tid, fortsätta utvecklas och möjligtvis satsa på vasaloppet 2024!

Kevin Mellberg, ÖREBRO

Läs mer om våra tester LÄS MER OM COACHING HÄR BOKA ETT BESÖK HÄR
X